Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Όσοι αγαπούν τον Κορυδαλλό. Ας προσέξουν..."...Είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε αδιαφανή επιχειρηματικά - μεσολαβητικά συμφέροντα που εποφθαλμιούν το Δήμο..."


Ξεχώρισα την παραπάνω φράση της Καίτης Κυλάκου      στο ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
που αναρτήθηκε χτες στο blog του "Πάμε Αλλιώς" με την υπογραφή της. Έχει  σημασία αυτή η αναφορά, που θεωρώ ότι λαμβάνει ιδιαίτερο περιεχόμενο λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες του πρώτου γύρου. Όσοι αγαπάμε τον Κορυδαλλό, ας αναλάβουμε την ευθύνη μας. 

Το προσκλητήριο της Καίτης Κυλάκου, είναι το ακόλουθο
ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
Κορυδαλλιώτες, Κορυδαλλιώτισσες
Απέμειναν λίγες μέρες ως την Κυριακή 18 Μαΐου, έως τη στιγμή της πρώτης μεγάλης νίκης για τον Κορυδαλλό, και για την αυτοδιοίκηση, νίκης των ίδιων των πολιτών αυτής της πόλης.
 Συνεχίζουμε ακούραστοι, αισιόδοξοι, πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά από τα χιλιάδες θετικά μηνύματα σας, τη διαρκή ενθάρρυνση και συμμετοχή σας στις γειτονιές, στις πλατείες και στο διαδίκτυο.
Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά μέχρι να κλείσει η κάλπη. Αποφασίζουμε τώρα την αλλαγή αυτής της Δημοτικής Αρχής, ανοίγοντας το δρόμο σε μια νέα πορεία της πόλης μας , που βιώνει τα οδυνηρά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών. Αυτές οι πολιτικές έχουν γνωστούς εκπροσώπους στη Διοίκηση του Δήμου. Είναι το κουρασμένο προσωπικό των τοπικών διοικήσεων που λειτούργησε σε συνεργασία και ταύτιση με τις καταστροφικές επιλογές των κεντρικών κυβερνήσεων.
 Δίνουμε μια μάχη με μεγάλη αξία για την Αριστερά, γι΄ αυτό και αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Νίκης και της Ανατροπής.
 Πασχίζουμε να ξαναφέρουμε τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων στο κέντρο του ενδιαφέροντος της πολιτικής δράσης και προσπάθειας.
 Τελειώνουμε με το χρεοκοπημένο καθεστώς των αδιέξοδων πελατειακών σχέσεων, που κυριαρχούν δεκαετίες στη ζωή της πόλης.
 Είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε αδιαφανή επιχειρηματικά - μεσολαβητικά συμφέροντα που εποφθαλμιούν το Δήμο
 Δεν θα αφήσουμε να ερμηνευθεί η ψήφος μας ως ανοχή για τη συνέχιση των μνημονιακών επιλογών.
Οι Κορυδαλλιώτες και οι Κορυδαλλιώτισσες μπορούμε και αξίζουμε μια νέα Διοίκηση που θα είναι πόλος συσπείρωσης της Λαϊκής Συμμετοχής, εργαλείο της γνήσιας Αλληλεγγύης, φορέας Διαφάνειας, Αποτελεσματικότητας και Αξιοκρατίας.
 Ολοι/ες μαζί θα δώσουμε τη μάχη μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης και είναι βέβαιο ότι θα νικήσουμε.
 Σας καλώ στην κεντρική προεκλογική ομιλία την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, που θα είναι ένα αποφασιστικό μήνυμα Νίκης!
 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΚΑΙΤΗ ΚΥΛΑΚΟΥ
Υποψήφια Δήμαρχος Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρκεί να υπάρχει αξιοπρέπεια.