Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Το «Πάμε Αλλιώς» είναι μπροστά!

Το ψηφοδέλτιο του «Πάμε Αλλιώς», με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου εμφανίζει υπερ-δεκαπλάσια κυκλοφορία από την αντίστοιχη των εκλογών του 2010.
Όλα τα μηνύματα που έρχονται είναι νικηφόρα. Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες που βρίσκονται στα χέρια μας επιβεβαιώνουν την ευρεία αποδοχή του «Πάμε Αλλιώς».
Με τη δύναμη και τη συμμετοχή των πολιτών, το «Πάμε Αλλιώς» είναι μπροστά, είναι ψηλά και αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο στην πόλη.
Τις επόμενες ώρες, η δική μας συσπείρωση μεγαλώνει και θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Έτσι πρέπει, για να διασφαλιστεί η νίκη.
Οι αντίπαλοι μας, εκπρόσωποι μνημονίων του φθαρμένου αυτοδιοικητικού κατεστημένου και των πελατειακών σχέσεων, το βλέπουν αυτό. Το γνωρίζουν και το καταλαβαίνουν. Προκειμένου να εμποδίσουν την επέκταση της απο-συσπείρωσης τους, που συνεχίζεται, διοχετεύουν ψεύτικες πληροφορίες και δήθεν δημοσκοπήσεις ενώ παράλληλα συνεχίζουν να τάζουν ανταλλάγματα και υποσχέσεις

Τα ψέματα όμως τελειώνουν. Στις 18 Μάη έρχεται η απόφαση των πολιτών. Αλλαγή στο Δήμο – Ανατροπή στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.


http://pamealliws.blogspot.gr/2014/05/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρκεί να υπάρχει αξιοπρέπεια.