Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Εκεί που υπάρχουν συμπαραστάτες, μπορείς να τους συναντάς...


Πηγή φωτογραφίας: η σελίδα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Εκεί που υπάρχουν συμπαραστάτες, μπορείς να τους συναντάς...


Εδώ, στον Κορυδαλλό δεν υπήρξε ποτέ συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης!!

 Η αδιαλλαξία (ή σκοπιμότητα) του κ. Κασιμάτη, εδώ στον Κορυδαλλό δεν επέτρεψε να προκύψει.

Παρά το ότι η πρόταση της τότε αντιπολίτευσης, ήταν αρκετά συνθετική, με πρόσωπο ευρείας αποδοχής.

Ο δικός μας Δήμαρχος, δεν θέλει κανέναν στο κεφάλι του.

Το θλιβερό ιστορικό της διαχείρισης του θεσμού στο Δημοτικό Συμβούλιο από την τότε πλειοψηφία (τώρα μπορεί να έχει εξανεμισθεί αφού οι "υπαρχηγοί" έφτιαξαν ένα μαγαζί ο καθένας, αλλά τότε στην πλειοψηφία αυτή συμμετείχαν οι κ.κ. Μελάς - Δημόπουλος), έχει καταγραφεί.

Παραπομπές:
(α) ιστολόγιο Neagenia, ανάρτηση Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

(Αναδημοσιεύω)

Κορυδαλλός - Μουτζαχεντίν

Από την ιστορική δεξιά της πόλης του Κορυδαλλού, ο κύριος Σούλης, -όπως λένε οι άλλες παρατάξεις- λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ως Μουτζαχεντίν του κ. Κασιμάτη, προτείνεται τώρα για 

"Συμπαραστάτης του Δημότη και της επιχείρησης"


Είναι ένας τρόπος για να "υποβαθμιστεί", πριν δοκιμαστεί, ο νέος θεσμός; Ή απλώς μια ακόμη "συμφωνία" που πρέπει να ικανοποιηθεί στο παιχνίδι της τοπικής ισορροπίας;

Από το korydallos.blogspot

Συμπαραστάτης του Δημότη και της επιχείρησης


"Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης" στο πρόσωπο του Σπύρου Γαβριήλ βλέπει η δημοτική κίνηση «Κορυδαλλός – 16ΧΡΟΝΗ πόλη» στα πλαίσια του νέου Αυτοδιοικητικού Νόμου (Καλλικράτης).

Η θέση του "Συμπαραστάτη" έχει προκηρυχθεί από τον Δήμο Κορυδαλλού και για την εκλογή του χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η προκήρυξη λήγει στις 31 Ιανουαρίου και ως τώρα φαίνεται πως ανθυποψήφιός του Σπύρου Γαβριήλ ίσως να είναι ο κ. Σούλης (θα προταθεί από την δεξιά πτέρυγα του κ. Κασιμάτη).

Ο κ. Γαβριήλ είναι εμπειρός στα δρώμενα της πόλης με μακροχρόνια παρουσία σε αυτή. Δεν είναι ενταγμένος σε κανένα σκληρό άρμα τοπικής εξουσίας και αντικειμενικά αποτελεί ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, σύμφωνα και με το πνεύμα του θεσμού.

Ο κ. Σούλης από την άλλη, εδώ και πολλά χρόνια, ανήκει στο στενό περιβάλλον συνεργατών του κ. Κασιμάτη και λειτουργεί απόλυτα ταυτισμένος με την παραταξιακή γραμμή.

Υποστήριξη στο πρόσωπο του κ. Γαβριήλ είναι πιθανή κι από άλλες δημοτικές πλευρές αλλά και μεμονωμένους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς διαθέτει (εκτός από γνώση και εμπειρία) ήπιο, συναινετικό προφίλ, διαλεκτική ικανότητα και κύρος.


β) Ιστολόγιο tenekedoupoli  (5 αναρτήσεις Ιανουάριο/ Φεβρουάριο του 2011)

(Μπορείτε να τις βρείτε εδώ)

Ο Κορυδαλλιώτης, 
μέχρι στιγμής δεν μπόρεσε να συναντήσει τον συμπαραστάτη του...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρκεί να υπάρχει αξιοπρέπεια.